Kişisel Verilerin Korunması

Verdiğiniz bilgiler bizimle her daim güvende.

.

BOĞAZİÇİ BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRME VE AYDINLATMA METNİ

İşbu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca, Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Şirket”) nezdinde kullanılan kamera kayıt sistemleri vasıtasıyla toplanan kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin usul ve esaslara ilişkin olarak veri sahiplerinin aydınlatılması amacı ile kaleme alınmıştır.

1. Kişisel Verilerin İşlenme Amacı
Toplanan kişisel veriler, Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde, Şirket ile ilişki içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temin edilmesi ve Şirket’e ait lokasyonların güvenliğinin sağlanması amaçları dahilinde işlenmektedir.

2. Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Taraflar ve Aktarım Amacı
Toplanan kişisel veriler, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde, Şirket ile ilişki içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temin edilmesi ve Şirket’e ait lokasyonların güvenliğinin sağlanması amaçları dahilinde hukuken yetkili kurum ve kuruluşlar ile paylaşılabilecektir.

3. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Kişisel veriler, lokasyonlarda yer alan kamera sistemleri vasıtasıyla toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler, 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu Aydınlatma Metni’nin 1 ve 2. maddelerinde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

4. Veri Sahiplerinin Hakları ve Bu Hakların Kullanılması
Kanun’un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Bizi Yakından Tanıyın

Yatırımcı İlişkileri

Uyguladığı kurumsal yönetim değerleri ve güvene dayanan birliktelikleriyle Boğaziçi Beton, yatırımcı ilişkilerini uluslararası standartlarda arttırmayı hedefliyor.

Ürünlerimiz

Başta TS EN 206 ve ulusal eki kapsamına uygun tüm beton sınıfları olmak üzere, özel üretim betonlarımızı sizlere sunuyoruz.

 

Kalite ve Çevre Politikamız

Kurumumuz gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakabilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Duyurular

Boğaziçi Beton, İzahname Onayı İçin SPK’ya Başvuru Yaptı

Boğaziçi Beton şirket paylarının sermaye artışı ve ortak satışı yoluyla halka arzı kapsamında, izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) 25 Mart 2021 tarihinde başvuru gerçekleştirildi. Aynı tarihte halka arz sonrasında payların Borsa İstanbul’da işlem görmesi için de başvuru yapıldı. Halka arz sürecinin yönetimi konusunda ise Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yetkilendirildi.

Boğaziçi Beton paylarının halka arzına yönelik olarak hazırlanan taslak izahnameye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Boğaziçi Beton halka arzı taslak izahname

Boğaziçi Beton Halka Arz Süreci Bilgilendirmesi

Boğaziçi Beton  paylarının halka arzına yönelik olarak, Kayıtlı Sermaye Sistemine Geçiş ve Esas Sözleşmenin tadil metnine ilişkin SPK’ya yapmış olduğu başvuru 11.03.2021 tarihinde kabul edilmiştir.

Boğaziçi Beton’da Halka Arz Süreci Hazırlığı

Boğaziçi Beton  paylarının halka arzına yönelik olarak, Kayıtlı Sermaye Sistemine Geçiş ve Esas Sözleşmenin SPK mevzuatına uyumlu hale getirilmesi kapsamında hazırlanan maddelerin tadil tasarına yönelik SPK’ya 04.03.2021 tarihinde başvuru yapmıştır.